אודות
גל – תופסים איכות | ייעוץ – ליווי – הדרכה
קבוצת “גל תופסים איכות” הינה קבוצה מנצחת עבור העסק שלך.
בחברה מועסקים טכנולוג מזון, מהנדס ביוטכנולוגיה (עם התמחויות בנושא מזון ואיכות סביבה), מהנדסים, תברואנים, מהנדס כימיה, מהנדסי איכות.
קשת ההשכלה ובניסיון לאורך שנים מאפשר לנו לתת לך לתפוס איכות עבור העסק שלך.
אנו עוסקים בייעוץ ליווי והדרכת ארגונים למגוון פעילויות בתחום האיכות, בטיחות המזון ואיכות הסביבה.

מנכ"ל החברה
בעל תואר אקדמי בתחום הנדסת הסביבה, תברואן מוסמך, מדביר מורשה ומרצה בקורסים שונים בתחום הנדסת הסביבה, מטעם משרד הבריאות, במרכז ההדרכה של המשרד.
קרא עוד

מנהלת היחידה
גלית אברג'ל, מנהלת היחידה M.Sc בביוטכנולוגיה ואיכות הסביבה מאוניברסיטת תל אביב
בעלת ניסיון תעשייתי בהקמת מערכות איכות, פיתוח מוצרים והבטחת איכות במזון ובמחקר מיקרוביולוגי.
בהכשרתה, גלית, עורכת מבדקים בכירה בתחום המזון עם מעל 17 שנים בניהול איכות במגוון תקנים כגון: ISO 9001 ,HACCP, ISO 22,000 ,BRC ,ISO 14000
קרא עוד

מהנדסת מזון
B.Sc בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון מהטכניון, בעלת ניסיון של מעל 10 שנים בטכנולוגיה ובניהול הבטחת איכות בתעשיית החלב. בעלת ניסיון תעשייתי בהטמעת תהליכי יצור חדשים, הקמת מפעלים ובניית מערכות ניהול איכות ובטיחות מזון.
קרא עוד

מהנדס הבטחת איכות (CQE), מהנדס ביוטכנולוגיה ובעל תואר שני במנהל עסקים.
בהכשרתו, אורן עורך מבדקים פנימיים תחום HACCP.
לאורן ניסיון עשיר כסגן מנהל הבטחת איכות בתעשייה הפרמצבטית ובלווי ביקורת FDA, דרישות GMP וחדרים נקיים, הדרכות עובדים ועוד.
קרא עוד

מהנדס כימיה עם התמחות במים, דיגום מים
לגלעד ניסיון בתחום המים לשתייה, המים כחו"ג לתעשייה, וכחו"ג בניקוי וחיטוי מערכות ועוד.
קרא עוד